Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Atyaég! Durván beszóltak Liptai Claudiának

Ez az ártalmatlan családi fotó váltotta ki az indulatokat.
Ahogy már megszokhattuk, a gyönyörű műsorvezető napról-napra megörvendezteti rajongót életének egy-egy kis szeletkéjével – fotó formájában.

A napokban arról ír, hogy kisfia, Marcell már 11 hónapos, és ezt egy kiadós babakocsis sétával ünnepelték meg párjával, Pataki Ádámmal.

Claudia, ahogy már megszoktuk, csak úgy ragyog a képen a boldogságtól és kiegyensúlyozottságtól, s bár rajongói imádták a fotót, volt, aki nem állta meg beszólás nélkül:

„Ezen a képen igen lepukkant vagy. Légyszíves, ha a nyilvánosságra lépsz (legyen az utca) sminkelj.!! így szoktunk meg” - írta az egyik hozzászóló.

„Ezek a celebek általában csak sminkkel mutatnak én az ő helyébe ki se jönnék, mégis csak egy két gyerekes apukát vitt el a családjától” - tette hozzá egy másik, míg egy harmadik szerint botoxoltatott.

Szerencsére a legtöbb komment pozitív, ezek a rajongók meg is védték Claudiát:

„Ennyi rosszindulatú és frusztrált ember nincs a világon, mint ebben az országban"”- közölte véleményét egyik követője az előbbi kritikákat olvasva, míg egy másik azt ajánlotta, hogy mindenki a maga háza táján söprögessen, és ha nem tetszik, ne nézze a posztot.

Nincsenek megjegyzések