Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Atyaég! Ezt teszi a lányával Bochkor Gábor

A Music FM Önindítójában érdekes témát boncolgattak a műsorvezetők.
A két műsorvezető, Bochkor Gábor és István Dani egy édesanya elkeseredett levelét olvasták fel, majd előkerültek a saját sztorik is.

Az elvált nő arról írt, hogy van egy új párja, akit a 12 éves lánya is kedvelt. Mégis, amikor először hazavitte, baj lett belőle. Kiderült ugyanis, hogy a kislány hallotta, és a hálószoba üvegén át látta is édesanyját és új barátját szeretkezni.

Érkeztek is a témában az SMS-ek. Volt, akik szerint kerülni kell ezt a témát, ha a gyerek rákérdez, míg Bochkor Gábor elmondta, hogy kislánya, Nóra kérdését mindig megválaszolja. De az egy kettőség az emberben, hogy mondja el, hogy ez a felnőttek számára örömmel jár, ugyanakkor a gyereknek tilos. Azt is elmesélte, hogy egy gyermek megszületése után nem múlhat el az intimitás egy kapcsolatból:

– Mi erre mindig figyelünk Andival, hogy nehogy Nóri lásson és halljon belőle valamit. Azt már általános iskolában megtanítják nekik, hogyan születik a kisbaba. De hogy ez örömszerzési forrás, azt majd később tudják meg. Lányunk most tízéves, de bevallom, én elkapcsolom egy másik adóra a televíziót, ha egy filmben meztelen, ölelkező párokat látni. Ugyanis nem tudnám, hogyan magyarázzam el, mi zajlik a képernyőn.

Természetesen sokak szerint ez a megoldás sem feltétlenül helyes.

Nincsenek megjegyzések