Botrány: milliókkal verték át Bódi Gusztiékat

A munkások leléptek, és csak ott nem verték át a zenészeket, ahol talán már ők is szégyellték. Bódi Gusztiéknak ötmilliójukba és fél évükbe fájt a házfelújítás, pedig előzetesen csak hárommilliós kiadással számoltak - tudta meg a Blikk.
Kinőtték a családi otthont, ezért átalakítják, a vasárnapi Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban elmesélték, mennyivel zárták.

– Ötmilliót vittek el – mondta a roma énekes az ATV stúdiójában.

Lapunknak Guszti részletesen is elmondta, hogy húztak ki milliókat a zsebükből.

– Először jött a gázos, adtam neki anyagra egymillió-hétszázezret, utána meg egymillió-százezret, később persze kiderült, hogy többet számolt fel, mint kellett volna, és ezt eljátszotta velünk szinte az összes munkás – kezdett bele kálváriájába a Bódi család feje, akinek például a legkorszerűbb padlófűtést ígérte a szakember.

Guszti viszont közel sem azt a minőséget kapta a pénzéért, amit ígértek neki, sőt még rá is kellett fizetnie a pótlásokra körülbelül százötvenezret. Végül a negyedik gázos fejezte be nála a munkálatokat, de még ő is elvitt újabb nyolcvanezer forintot.

– Aztán jött a villanyszerelő, aki megvetette velem a legújabb csöveket. Jóval többet rendelt, mint amire szükség lett volna, a maradékot természetesen elvitte – panaszolta, hozzátéve, ekkor már három és fél milliónál tartottak, amennyit eredetileg is szántak volna az egész felújításra, a bökkenő csak az volt, hogy a ház ekkor még szinte romokban hevert.

Ekkor költöztek albérletbe, ami ugyancsak pluszkiadást jelentett a család számára.

– Csak tíz percre voltunk a háztól, hogy szemmel tudjam tartani a felújítást. Hatvan napot töltöttünk albérletben, de Margót nagyon megviselte, olyan volt, mintha visszamentünk volna az időben ötven évet – tette hozzá.

Persze a festővel sem ment minden simán, kétszer annyi négyzetmétert számolt el, mint kellett volna, ami körülbelül kétszázezer forintnyi pluszkiadást jelentett. Rémálom, de a közel fél év alatt összesen ötven ember dolgozott a házukban, és még most is csak 95 százalékosan van kész az otthonuk – a lépcsőt például még csinálják.

Nem maradt pénz a gyógyulásra

Az énekes évekkel ezelőtti infarktusa óta rendszeresen, félévente jár vizsgálatokra, hogy tudja, minden rendben van-e, a felújítás miatt viszont erre nem jutott ideje.

– Egy éve nem voltam vizsgálaton – vallotta be a Blikk kérdésére. – Szanatóriumba is akartam menni pihenni, de több százezerbe kerül az is, arra most nem jutott, talán majd később – mesélte Guszti, aki úgy érzi, az év végi nyaralás is elmarad.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog