Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Döntött a bíróság! Végrehajtás vár a közkedvelt magyar énekesre?

Végrehajtást varrnak Tarcsi Jolly Zoltán nyakába, amennyiben nem nyúl a zsebébe – írja a Bors. A mulatós énekesnek közel egymillió forintot kell fizetnie Kamynak, aki pert nyert ellene.
Végrehajtást varrnak Tarcsi Jolly Zoltán nyakába, amennyiben nem nyúl a zsebébe. A mulatós énekesnek közel egymillió forintot kell fizetnie Kamynak, aki pert nyert ellene.

Az énekesnő még évekkel ezelőtt fordult bírósághoz. Állítása szerint Jolly engedély nélkül használta fel a No roxa áj című gigasláger zenéjét, amelyet ő szerzett. Kamy így elesett a jogdíjaktól. A bíróság most döntött: neki adott igazat.

– Az elsőfokú bíróság korábbi, jogerős rész- és közbenső ítéletében megállapította, hogy a No roxa áj és így a Böde Dániel labdarúgónak szóló változat zenéjét is én írtam, így a jogdíjak fele engem illet. A bíróság a legutóbbi tárgyaláson hozott, nem jog¬erős ítéletében kötelezte Jollyt arra, hogy a korábban már teljes egészében felvett jogdíjak felét és a perköltséget is fizesse ki nekem – árulta el a Borsnak az énekesnő.

Jolly nem kíván nyilatkozni az ügyről.

Nincsenek megjegyzések