Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elképesztő! Durva fenyegetést kapott a várandós színésznő

Nem érti, hogy lehetnek ilyen rosszindulatúak az emberek.
Kapócs Zsóka Facebook-oldalát váratlanul irigy, gyűlölködő üzenetek lepték el a minap. Zsóka az utóbbi időben lakásdekorációk készítésével foglalkozott, azonban ezek nem nyerték el a konkurencia tetszését. Zsóka Milánóban tanulta ki a lakberendezést, és ha ideje engedi, szívesen hódol a hobbijának. Nem csoda, ha bővelkedik megrendelésekben.

"Megtámadtak a virágkötők, hogy hogy merek ilyen förmedvényeket gyártani és nyomatékosították, hogy a virágpiacon is meg fognak ismerni. Szeretném most egy posztba tenni azoknak a munkáját, akik támadnak. Valószínű az öt perc hírnévre gyúrnak és én szeretném megadni ezt nekik" - írta Zsóka.

A színésznő tehát felvette a kesztyűt a rosszindulatú kommentek ellen, bár korábban ez nem volt szokása. Saját bevallása szerint amióta kisbabát vár, sokkal érzékenyebb, ezért válaszol a lázadozó virágkötőknek - írja a Ripost.

Nincsenek megjegyzések