Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elképesztő! Titkos dokumentumokra bukkant Lagzi Lajcsi

Felbecsülhetetlen érték lapult az elrejtett helyen.
A trombitaművész régi bútorokat kapott Walesből, amelyek, mint kiderült, egy titkos rend képviselőjének hagyatékából származnak.

Galambos Lajos nemrégiben kapcsolatba került a szabadkőműves rend egyik páholyával. Egy Angliában élő, külhonba szakadt magyar, Udvardy Tibor nem kisebb dolgot ajánlott fel a hónapok óta pereskedő Lajcsinak, mint a barátságát és támogatását. Lajcsinak mindene megvan, így nem könnyű neki ajándékozni. A régiségkereskedő férfinak ennek ellenére sikerült örömet szereznie, amikor egy kamionnyi régi bútort ajándékozott a zenésznek - írja a Lokál.

A bútorok némelyike több száz éves, és láthatóan felújításra szorulnak. Az időkőzben a bútorasztalosságba is jócskán belekóstolt Lajcsi neki is állt a felújításnak:

– Apám régi szerszámaival kezdtük a fiaimmal a bútorok felújítását. Nem haszonszerzésért, csak a munka öröméért. Amikor az egyik szekrénynek nekiláttunk, egy titkos rekeszt fedeztünk fel, egy helyen pedig a szabadkőművesek címerét. A megsárgult, régi dokumentumokat valaki elrejtette – idézte fel a néhány nappal ezelőtt történteket Lajcsi, aki fel is vette a kapcsolatot a bútorok korábbi tulajdonosával, akik meghívták Walesbe. – Jövő hónapban utazom Angliába, meghívtak egy látogatásra. A papírokat pedig viszem magammal és visszajuttatom őket jogos tulajdonosuknak – mesélte Lajcsi, aki az általa felújított bútorokat értékesíti is, de csak magánszemélyeknek.

Nincsenek megjegyzések