Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Gundel Takács Gábor elárulta, mihez kezd majd a búcsú után

Gundel Takács Gábor számára véget ért az Áll az alku idei évada, a műsorvezető azonban nem marad tétlen.
Az Áll az alku után pihenés következik?

– A Spirit színházban lesz egy sorozat a HétfőBűn címmel, ami egy színházi talkshow lesz. Nagyon jó a helyszín, a nézők is közel lesznek. Szatmári Nórával fogom közösen vezetni a beszélgetést, ő ezotériával foglalkozik. Az amúgy sztereotip beszélgetős helyzetet az oldja fel, hogy Nóra elmondja, mit lát a vendégről horoszkóp, névelemzés vagy jóslás alapján. Szerintem érdekes lesz, mert mindegy, hogy a beszélgetőpartner hisz vagy nem hisz az ilyesmiben, így is, úgy is megtudjuk, ő hogyan látja magát. Egyébként a műsort felváltva négyen vezetjük, rajtam kívül Hegyi Barbara, Bányai Gábor és Perjés János kérdezi majd a vendégeket, ki-ki a maga módján.

Közel áll önhöz a színház?

– A színház mindig is érdekelt, vonzott a világa, imádom az illatát is. Sőt valamikor szerepeltem is amatőr színházban, de úgy gondolom, hogy az élet igazságossága, hogy végül nem lettem színész.

A műsor esetleg képernyőre is kerülhet: milyen tervei vannak a közeljövőre nézve?

– Nyilván kerülhetne, de annak mások a költségei, kellenek kamerák, stáb és egy csatorna, amely ezt vállalja. Közben pedig persze figyelem a tévés életet, a lehetőségeket. Próbálom megvalósítani azt, hogy csatornáktól független, szabadúszó legyek. Konkrét szerződéses ajánlatom jelenleg nincs, de ha összejön valami, azt majd jelzem - írja a Blikk.

Nincsenek megjegyzések