Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hatalmas ünnepséggel és fizetett segítővel várják a kórházból hazatérő Törőcsik Marit

Többé nem hagyják magára.
Két otthon töltött nap után ismét kórházban kötött ki Törőcsik Mari. Az idős színésznő megbotlott és elesett a velemi házában. A település polgármestere most a Ripostnak nyilatkozott, és azt mondta, többet ez nem fordulhat elő: hivatásos segítéget bitosítanak a színésznőnek amikor megint kiengedik.

"Bizakodunk, hogy ez most tényleg csak egy átmeneti helyzet, és hamarosan újra itt üdvözölhetjük a velemi házba. A magam részéről már tettem lépéseket annak érdekében, hogy közösségként a lehető legtöbbet tegyünk a színésznő nyugalma érdekében. Biztosítani fogunk számára – az önkormányzat alkalmazásában álló - segítőt, aki a kertjét gondozza a jövőben, illetve szólni szeretnék annak az időseket gondozó kedves hölgynek, aki naponta jár a rászoruló lakóinkhoz, hogy Törőcsik Marit is segítse, ha végre hazatér" - nyilatkozta a lapnak Szél Józsefné, aki azt is hozzátette: ünnepséggel várják haza a művésznőt.

(ripost)

Nincsenek megjegyzések