Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült, miért fakadt sírva Csobot Adél, amikor a kapcsolatáról mesélt

Már öt éve van együtt Csobot Adél és Istenes Bence, de szerelmük még mindig ugyanúgy lángol, mint az első időkben. Ennek a jele, hogy az énekesnő szemébe még mindig könnyek szöknek, ha boldogságáról beszél.
- Az egésznek az alapja, hogy annyira ugyanazt gondoljuk és amikor egymásnak mesélünk valamiről akkor egyszerűen tűpontosan ugyanazt gondoljuk arról a dologról és nekünk ez a legnagyobb visszaigazolás és bizonyíték arról, hogy igenis minket így egymásnak teremtettek. – mesélte a Micsoda Nők! stúdiójában Adél, akinek párja nemrég kérte meg a kezét. Természetesen a fiatalok videoblogjukban be is számoltak rajongóiknak a nagy eseményről, amiről Adél elmondta, pont úgy történt, ahogy azt ő annak idején megálmodta. Nem akart semmilyen feltűnést kelteni, vagy a város közepén, mindenki szeme láttára igent mondani, csak egy egyedi, különleges pillanatra vágyott, melyet Bence meg is adott neki.

A fiatal énekesnő, aki 2016. május 3-án hozta világra első gyermeküket, Nátánt, természetesen egy pillanatnyi hezitálás nélkül mondott igent.

Nincsenek megjegyzések