Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Majka bevallotta: Nem lenne ellenére, ha bővülne családja, kislányt szeretne

Hoppá! Kiderült, nem lenne Majka ellenére, ha a jövőben bővülne a Majoros család! A rapperről a TV2 hétfői, új évadot nyitó Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában derült ki, nagyobbik fia, Marián szeretne kistestvért és bizony Majkának sem lenne ellenvetése.
– Mondtam anyádnak, nem velem kell megbeszélni. Én nagyon szeretnék egy kislányt, igen – vallotta be a közönség előtt a kétgyermekes családapa, aki közben ki-kitekintett a nézőtéren ülő párjára.

Hajnalka pont hat évvel ezelőtt hozta világra első közös gyermeküket, Olivér pedig tavaly áprilisban érkezett. A családban így férfiuralom van, ám Majka nem bánná, ha egy kislány születésével változnának az arányok. Kérdés, Hajni mit szól az ötlethez, hiszen Olivér születése előtt azt nyilatkozta, nem szülne többet.

– Családalapítási terveink a második baba megérkezésével befejeződnek. Harmadik csemetét nem szeretnénk! Két gyerkőccel nagyon boldogok leszünk – árulta el korábban az egykori modell, akinek várandósságait mindkét alkalommal pokollá tették a rosszullétek.

Persze lehet, idővel mégis beadja a derekát.

Nincsenek megjegyzések