Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megtörtént! Valóra vált Hódi Pamela legnagobb félelme

Hiába hitt ah örökké tartó szerelemben, a csinos Pamela végül egyedül maradt kislányával. Visszaköltözött abba a házba, ahonnan évekkel ezelőtt egy bőrönddel indult – az édesanyjához menekült – írja a hot!
Amióta 2012-ben egymásba szerettek, Hódi Pamela és Berki Krisztián több válsággal is megküzdött. Kapcsolatukra általában a se veled, se nélküled jellemző illett, de eddig mindig meg tudták menteni, ki tudtak békülni. Úgy tűnik, a mostani szakításuk végleges.

A szakítás után az édesanyja támogatja Pamelát, aki szintén egyedül nevelte fel a gyermekeit. Pamelának testvérével együtt mindent egyedül kellett megoldaniuk. Éppen ezért tartja magát „férfias” nőnek.

Bár Pamela szeretett volna egy ingatlant arra az esetre, ha egyszer ketten maradnak a kislányával, de ezt a tervét nem sikerült véghezvinnie. Most mégis mindennél fontosabb a kis Natika lelke, aki a történtek ellenére jól érzi magát a nagymamánál. Pamela azonban olyannyira magába zárkózott az elmúlt időszakban, hogy lapzártáig nem tudta elérni a lap újságírójának.

Nincsenek megjegyzések