Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mi jöhet még? Felfoghatatlan, amit Lagzi Lajcsival tettek

Nem tér magához a sokktól.
Miután visszaéltek a nevével és a fotójával, ezért feljelentést tett Galambos Lajos, aki azt is megpróbálta kinyomozni, ki volt az, aki az ő nevével és képmásával keresett milliókat - írja a Lokál.

Galambos Lajos állítja, a börtönben számot vetett és rendet rakott fejében és életvitelében is. Ebben segített neki egy készítmény, amelynek segítségével nemcsak lefogyott, de sokkal egészségesebben éli mindennapjait. A változás szembeötlő volt, hiszen több tíz kilótól szabadult meg, egy cég pedig kapva kapott az alkalmon, hogy egy  készítményt Galambos Lajos fotójával és egy kitalált interjúval áruljanak. Az emberek pedig látván Lajcsi fogyását,

egymás után rendelték a készítményt, amihez semmi, de semmi köze nem volt a trombitaművésznek.

– Végeztem egy kis magánnyomozást, és kiderült számomra, hogy a csalók honlapján nyilatkozó doktornő is kitalált személ - mesélte Lajcsi a Lokálnak. – Ezek után feltételezhető, hogy maga a készítmény is egy hatóanyag nélküli hamisítvány. Mivel az én nevemmel csaptak be embereket, ügyvédeim tanácsára feljelentettem a csalókat – nyilatkozta Lajcsi a Lokálnak, s hozzátette: sajnos nem ez volt az első eset, hogy tudtán kívül visszaéltek a nevével, de ez volt a legfelháborítóbb, hiszen olyan embereket csaptak be, akik egészségi problémájuk miatt reméltek segítséget.

Az említett termék oldala egyébként a mai napig elérhető, ahogy a reklámszöveg is, amelyben Lajcsi több oldalon keresztül dicséri a terméket. A mulatóssztár azt reméli, hogy a hatóságok mielőbb közbelépnek, hiszen minden egyes nap újabb és újabb embereket csapnak be a fogyókúrás szer forgalmazói, arról nem beszélve, hogy fennáll a veszély – a szer nemhogy nem segít, de még árthat is a felhasználóknak.

Nincsenek megjegyzések