Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mi lesz velük? Kikapcsoltatták a gázt és az áramot Pártos Csilla és fia otthonában

Nagy bajban lesznek.
Egyre durvul a helyzet Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között. Úgy tűnik, hogy a színésznő mindent elkövet azért, hogy exmenye és unokája kiköltözzenek a nevén lévő ingatlanból. Mint azt már többször megírtuk ezt az ingatlant Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos vásárolták meg fiuk, Szűcs Csaba nevére, több mint 20 évvel ezelőtt, aki ezt követően megnősült. Felesége, Pártos Csilla ebbe az ingatlanba költözött be. Idővel a fiú nevéről Pécsi Ildikó nevére íratták át, 1/1 tulajdonjogát a telekkönyvbe bejegyezték. Pécsi azt szeretné, ha volt menye kiköltözne az ingatlanból. Tavaly nyáron megszületett az elsőfokú ítélet, ami szerint a bíróság arra kötelezte Csillát, hogy költözzön ki a házból.

-  Természetesen fellebbeztünk, hiszen Csilla továbbra sem érzi úgy, hogy volt anyósának a követelése jogos lenne, mondván húsz éve él az ingatlanban, mely a közös vagyon része volt. Hiába került közben a volt férj nevéről édesanyja nevére a lakás, kérjük az ajándékozás szerződés érvénytelenségét, hiszen ügyfelem tudta nélkül került sor az átírásra – nyilatkozta korábban Dr. Gerencsér András, Pártos ügyvédje.

A Kossuth-díjas művésznő úgy tűnik nem várt tovább, nem várta meg a másodfokú döntést, felmondta a lakás közüzemi szolgáltatásait, ami azt jelenti, hogy hamarosan sem fűtés, sem melegvíz, sem áram nem lesz Csilláéknál. Pécsi nevén van minden, így a számlákat is ő kapja. Korábban azt hangoztatta, hogy volt menye nem fizeti a számlákat, de tudomásunkra jutott, hogy ez nem teljesen így van. A jógaoktatóként dolgozó színésznő átutalással teljesítette a fizetési kötelezettségeit, amit tud is igazolni. Ám most nehéz helyzetbe került, hiszen ő nem köthet újabb szerződést a szolgáltatókkal, mivel nem ő a tulajdonos és bérlőként sem szerepel hivatalosan. Napokon belül nem lesz náluk fűtés és fürödni sem tudnak majd, de áram sem lesz az ingatlanban. Ha nem kapcsoltaták vissza, akkor menniük kell - írja a Blikk.

Nincsenek megjegyzések