Nem várt tovább! Évtizedeken át féltve őrzött titkáról vallott Törőcsik Mari

Megdöbbentő őszinteséggel beszélt róla.
A napokban jelent meg az Aurora Borealis – Északi fény című filmhez készült beszélgetőkönyv, amelyben Pataki Éva írónő koordinálásával osztják meg életük történetét és titkait Mészáros Márta rendezőnő és Törőcsik Mari. A forgatási munkálatok alatt és után készült beszélgetőkönyvben életük legfontosabb eseményeiről vallanak megdöbbentő őszinteséggel, illetve eddig sosem olvasható titkokat is elárultak magukról, például hogy Törőcsik és második férje, a 2013-ban elhunyt Maár Gyula házasságuk második szakaszában már nyitott kapcsolatban éltek - írja a Lokál.

– Igaz, hatvanéves koromban azt mondtam neki: Tudod mit, veled sem akarok többé lefeküdni. Éltem eleget, elég volt. De te annyira klassz férfi vagy. Legyen még csajod! – mesélte a színésznő a könyvben, majd pár gondolattal később azt is bevallotta, ismerte néhai férje szeretőit.

– Volt egy fiatal csaja, egy egyetemi tanárnő. Tudtam róla, boldog voltam, hogy boldogok. Volt másik nője is. Azt is tudtam, hogy soha nő Maárnak nem kell úgy, mint én… Érdekes, hogy amíg élt, szerettem a nőit, találkoztunk. De amióta meghalt, képtelen vagyok velük találkozni. Mert most Maár Gyula már csak az enyém – fejezte be a gondolatmenetet a színésznő.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog