Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Radics Gigi kiakadt: Semmibe veszik a véleményem az X-Faktor mentorai

Eddig soha nem látott viták helyszíne lett az X-Faktor idei mentorháza – és ehhez az RTL Klub tehetségkutatójának új szabályai is hozzájárulnak!
A világon először Magyarországon hatályba lépő új szabályok értelmében idén a mentorok, Radics Gigi, Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci közösen dönt a tehetségek sorsáról. Egy mentor a három döntős versenyzője közül csak kettőt választ ki, a harmadikat a többi mentor dönti el helyette. Ez akár könnyítés is lehetne, ám inkább veszekedéseket szült: Radics Gigi úgy érezte, az ő szavát semmibe veszik, így tőle szokatlan módon szembeszállt társaival.

– Laci versenyzői közül hármunknak kellett kiválasztanunk egyet, aki az élő show-ba juthat, én arra szavaztam, akiről tudtam, hogy Laci jobban szeretné, de Peti és Alex leszavaztak. Pattanásig feszült perceket éltünk át. Nagyon rosszulesett, hogy Alex és Peti nem vette figyelembe az érveimet, semmibe vették a véleményem! Arra sem voltak tekintettel, hogy Laci hogy döntene. Pedig neki kell majd együtt dolgozni a csapatával – mesélte a Blikknek Gigi az újabb kellemetlen incidensről, amely szombaton kerül majd adásba. – Első pillanattól kezdve nagyon a szívemre vettem és igazságtalannak éreztem a helyzetet. Végül kihátráltam a vitából, csak így tudtam kiállni Laci mellett.

Gigi egyedüli nőként ült be a Simon Cowell angol producer által megálmodott tehetségkutató mentori székébe. Bevallotta, bár hamar összebarátkozott a fiúkkal, érzelmeiket időnként képtelenek visszafojtani, emiat­t állandó a feszültség. Ennek a mentorok nem örülnek, ám a csatorna vezetősége jó döntésnek tartja, hogy új szabályokat hoztak az X-Faktor 7. évadába.

– Hosszas tárgyalások után Cowell elfogadta az ötletünket, és a világon először Magyarországon kipróbálhattuk ezt a szabályt. Úgy látjuk, ez jót tett a mentoroknak, hiszen ez az évad az ő érzelmeikre épül. Ez a változtatás felszínre hozza a véleményüket, igaz, hogy többet vitáznak, de ezzel még fordulatosabbá teszik a műsort. Komolyan veszik a feladatukat – nyilatkozta az RTL Klub kreatív producere, Schiwert-Takács László.

– Nem könnyű az új helyzet. Az előválogatókhoz hasonlóan a mentorházban is ugyanúgy vitázunk és veszekszünk.

Alex is vitázik

A vitákról szól az X-Faktor idei évada. Eddig ByeAlex körül sűrűsödött a levegő, a zenész rendszeresen pörölt a mentortársai­val. A Blikknek ezt azzal magyarázta, hogy gyakran leesik a vércukorszintje, és ilyenkor kerül előtérbe.

Nincsenek megjegyzések