Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Túl kevés ruhába bújt az énekesnő - Az esti műsorban Majka szájtátva bámulta

Kollányi Zsuzsi olyan szexi produkcióval állt színpadra a Sztárban Sztár negyedik adásában, amilyet tőle még nem láthattunk. 
Britney Spears …Baby One More Time című slágerét adta elő, így kezdetben iskoláslány-külsővel szórakoztatta a közönséget, majd ahogy a világhírű énekesnő a klipben, úgy Zsuzsi is ledobta ruháit, és tűzpiros, dögös szerelésben énekelt tovább. Stohl András és kollégája, Majka is tátott szájjal bámulta a zsűriben. 

- A Kollányit én még így nem láttam, pedig mindenféle pozícióban, öltözés közben nagyon sok testrészét láttam, amit nem kellett volna. Nem ér ilyeneket csinálni, mert az ember ilyenkor nem feltétlenül tud koncentrálni arra, hogy vajon a produkció éneklésrésze hogy sikerül. Nem elég, hogy a Kollányi felvette a világ legkisebb bugyiját a leghosszabb csizmával, a tánckarban még a fiúk is úgy néztek ki, hogy csorgó nyállal néztük őket.  Az éneklésben voltak kicsi csúszások, de ezt a tánccal nagyon nehéz összehozni - mondta Majka. 


- Egészen elképesztően bitangul néztél ki. A táncban egy picivel több energiát szerettem volna látni, az éneklés is egy picit gyengébb volt, de elképesztően nézel ki - dicsérte Stohl is.    

Nincsenek megjegyzések