Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Váratlan kijelentést tett Tahi Tóth László. Kedden eldől a sorsa

Agyérműtéte és a hosszan tartó rehabilitáció után ma, kilenc hónap után újra színpadra áll Tahi Tóth László. Ma már csak rossz emléknek tűnhetnek a kórházban töltött hónapok, ahol nem mindig ment minden zökkenőmentesen.
A műtét szerencsére jól sikerült és Tahi Tóth alig várta, hogy visszatérhessen a szeretett színpadra. Persze később mesélt arról egy rádióinterjúban, hogy nem ment minden zökkenőmentesen. Hatszor akart megszökni a kórházból, volt, hogy éjszaka a rendőrök találtak rá az utcán, hogy hova megy pizsamában. Szerencsére nem történt semmi baj.

Felesége, Szilvia mindenben mellette állt, amikor a színész márciusban megkapta a Kossuth-díjat, úgy érezte, igazán szép koronája ez férje életpályájának. A színész is nagyon hálás a feleségének, őt tartja az őrangyalának és az emberek szeretete is segítette a gyógyulását.

– Jólesett a sok jókívánság, erőt adott. Úgy érzem, a betegség nem változtatott meg, persze tudnék írni egy könyvet is arról, ami történt, de nem fogok. Csak az a vágyam, hogy olyan legyek, mint korábban. Jobb nem akarok lenni – mondta nevetve Tahi Tóth, aki rendszeresen jár orvoshoz, de leginkább saját maga megnyugtatására.

Az, hogy mennyire sikerül neki a várva várt visszatérés, az kedd este derül ki. Tahi Tóth a Pesti Színházban, az Audiencia című előadásban lép fel újra, amelyben a Kamarás szerepét alakítja.

(Lokál)

Nincsenek megjegyzések