Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

í Ilyen volt a karácsonya VV Fanni családjának

Az édesanyja elmondta, mi történt.

Nem volt mit ünnepelnie a november 20-án eltűnt és minden bizonnyal meggyilkolt VV Fanni családjának, ezért karácsonyfát sem állítottak - írta a Ripost. A lány édesanyja megtörten gyászolja lányát, akinek holttestét a mai napig nem találta meg a rendőrség.

A feltételezett gyanúsított, B. valószínűleg november 20-án érkezett az eszkortlányként dolgozó Fanni budapesti, XIII. kerületi lakásához. A lakásban a rendőrök nem találtak vérnyomokat, ellenben – mint arról a Blikk már beszámolt – valaki összepakolta a lány cuccait. Információik szerint mindez csak terelés volt, hogy a kiérkező rendőrök ne fogjanak gyanút.

A lakásban vagy dulakodás történt, vagy valamilyen kábítószerrel elkábították a lányt, hiszen a lakópark biztonsági kamerái rögzítették, ahogyan Fannit egy férfi a folyosón támogatja, egyes hírek szerint ölben viszi a mélygarázs felé. A garázsban aztán az autóba tuszkolta a szerencsétlen lányt, majd innen – a lap információi szerint – a Balaton felé vette az irányt. Hogy útközben, vagy utána mi történt, azt a nyomozás feladata lesz kideríteni.

Nincsenek megjegyzések