Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Andy Vajna kimondta! Ez a helyzet most Vajna Timivel és a házasságával

Itt tartanak most.
Rengeget pletyka kering arról, hogy válság ba került Andy Vajna és Timi házassága, hiszen a filmügyi kormánybiztos felesége rengeteg időt tölt Amerikában, férjétől távol.

Andy a rosszindulatú pletykákat cáfolja, sőt, jókat nevet a pletykákon. A Ripostnak elmondta, hol tart most a házasságuk, mit éreznek egymás iránt.

„Részesei vagyunk egymás életének, és ez a lényeg. Nagyon hiányzik, de ahhoz, hogy megkapja az amerikai állampolgárságot, neki egy évben hat hónapot kint kell töltene. Próbáljuk jól beosztani az egymással töltött időt, ami nem könnyű, de minden megoldható, csak akarni kell. Ha nincs mellettem, akkor is minden nap beszélünk, és mindig pontosan tudjuk, mi történik a másikkal. Részesei vagyunk egymás mindennapjainak és ez a lényeg" - mondta Andy Vajna a lapnak, aki hozzátette azt is, hogy kapcsolatuk legfontosabb pillére a szeretet és a bizalom, ami megismerkedésük óta töretlen.

Nincsenek megjegyzések