Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ebből nagy botrány lesz: ezzel biztos elvágta magát Harry hercegnél Meghan Markle apja – videó

Újabb botrány Meghan Markle családja körül! Ezúttal megint az édesapja került a média középpontjába, ugyanis kiderült, hogy több képet is gyártatott az egyik híres angol papparazzi fotóssal, aki a képeket eladva több millió forintos bevételt kapott így az újságoktól.
Hiába a többszöri figyelmeztetés, úgy tűnt, a lesifotósokat nem érdekelte a Kensington-palota figyelmeztetése, hogy hagyják békén Meghan Markle családját. Több kép is előkerült ugyanis Meghan Markle édesapjáról, ahogy épp a nagy napra készült: egy internetkávézóban épp a párról olvasott egy cikket, ruhaméretet vettek tőle, egy kávézóban egy Nagy-Britanniáról szóló könyvet olvasott, vagy éppen kocogás közben kapták le. A képek bejárták a világhálót és a fotós Jeff Reyner több mint 3 milliós bevételt szerzett belőlük. Most azonban kiderült, hogy mindez csak színjáték volt, Thomas Markle ugyanis összedolgozott a fotóssal.

Az alábbi videón jól látszik, hogy Reyner és Meghan papa együtt érkeztek a helyszínre:

A videó felbukkanása után az internetkávézó tulajdonosa elárulta, hogy a fotós és Thomas Markle együtt érkeztek a helyszínre, ahol egy rövid beállítás után a fotós elkeztdte fényképezni az örömapát. Ezután több szemtanú is igazolta, hogy a két férfi összejátszott. Többek között a szabó, aki méretet vett, valamint a Starbucks több alkalmazottja is azt állítja, hogy a két férfi együtt érkezett, majd a képek elkészülte után együtt is távoztak.

Azt nem lehet tudni, hogy a több millió forintos bevételből ő is kapott-e a valamennyit, ennek ellenére megbotránkoztató az eset, mivel Thomas Markle többször is azt nyilatkozta, hogy ő nem szeretne az újságok címlapjain szerepelni, ennek ellenére az utóbbi időben egyre gyakrabban került előtérbe.

A Kensington-palota még nem reagált a hírre, de félő, hogy Harry hercegnek nem fog tetszeni leendő apósa színjátéka, hisz köztudottan utálja a lesifotósokat, mivel egy ilyen fotós miatt balesetezett, és halt meg Diana hercegné is.

Nincsenek megjegyzések