Rozmaringos lila és fehér burgonya
Hozzávalók:
50 dkg nem szétfővő burgonya
25 dkg lilakrumpli
2 dkg jó minőségű vaj
2 evőkanál olívaolaj
kb. 1 teáskanál só + a burgonyák főzővízébe
1 teáskanál szárított rozmaring
ízlés szerint frissen őrölt bors
Elkészítés:
A kétféle burgonyát meghámozom, kb. 1/2 cm vastag félkörökre szeletelem, sós vízben 10-15 perc alatt megfőzöm.
Egy serpenyőben felhevítem a vaj és olaj keverékét, beleszórom a rozmaringot, kissé átpirítom. Erre helyezem a burgonyát, sózom, borsozom, néhány perc alatt átpirítom.
50 dkg nem szétfővő burgonya
25 dkg lilakrumpli
2 dkg jó minőségű vaj
2 evőkanál olívaolaj
kb. 1 teáskanál só + a burgonyák főzővízébe
1 teáskanál szárított rozmaring
ízlés szerint frissen őrölt bors
Elkészítés:
A kétféle burgonyát meghámozom, kb. 1/2 cm vastag félkörökre szeletelem, sós vízben 10-15 perc alatt megfőzöm.
Egy serpenyőben felhevítem a vaj és olaj keverékét, beleszórom a rozmaringot, kissé átpirítom. Erre helyezem a burgonyát, sózom, borsozom, néhány perc alatt átpirítom.
Nincsenek megjegyzések
Megjegyzés küldése