Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mézes-gyömbéres csirkecombok

Nem mindennapi zamattal rendelkező csirkeétel, az egzotikus ízek kedvelőinek vagy az ínyenceknek ajánlható. Kevés olajjal, bőr nélkül készítve fogyókúrában is használható.

Hozzávalók

    4 csirkecomb
    4 ek. olaj
    hagyma
    1 tk. gyömbér
    4 ek. méz
    fehérbor
    szójaszósz
    só, bors
    1 tk. mustár
    1 ek. tejföl
    pici liszt

Elkészítés

Kevéske olajon a csirkecombokat kettévágva elősütjük, félretesszük. A hagymát és a gyömbért a visszamaradt olajon megfuttatjuk, majd a húst újra rárakjuk. Mézzel, borral, mustárral és szójaszósszal ízesítjük, sózzuk, borsozzuk. Annyi vizet öntünk alá, hogy a húsokat majdnem ellepje. Lefedve kb. 45 percig kis lángon puhára főzzük. Ha kész az egészet egy kis tejfölös habarással besűrítjük. Zöldséges, párolt rizs illik hozzá.

Nincsenek megjegyzések