Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ada különös hálótársakkal alszik

A Reflektor műsorvezetője imádja az állatokat. Lakását most is három cicával és egy kutyával osztja meg, a cicusok pedig még az ágyába is bekéredzkednek.

Ada mindig is nagyon szerette az állatokat, gyakran be is fogadta a kóbor példányokat. Annak ellenére, hogy kicsi a lakása, most is három cicával és egy kutyával osztja meg otthonát. Ennek pedig ikerfiai is örülnek.

"Bálint állatorvos akar lenni, de Bence is szereti őket, mi nem zárjuk ki őket a hálószobáinkból sem. Mindenkivel szívesen alszanak az állatok, attól függően, hogy milyen kedvük van. A macskáknak igazán nem lehet megmondani, hogy mit csináljanak. Van olyan, hogy körbevesznek az ágyban, egyik a fejemnél, másik a hasamnál, a harmadik pedig a lábamnál. Mikor a fiúkkal hárman tévézünk, akkor megvan, ki mellé melyik macska megy" - mesélte a Heti Témának Ada, aki bombaformába lendült a nyárra.

Forrás: Story Online