Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Csiszár Jenő már évekkel ezelőtt megmondta, hogy ez lesz

Csiszár Jenő imádja a Balatont és a nyári időszakban nagy népszerűségnek örvendő vízi sportokat. A köztévé műsorvezetőjéről és a Class FM rádió programtanácsadójáról azonban csak kevesen tudják, hogy korábban már résztvevője volt az évente megrendezésre kerülő, Kékszalag vitorlásversenynek, és csapataival együtt kétszer is sikerült a dobogó legfelső fokára állnia.

- Számomra a vitorlázásban a természet szeretete a legfontosabb, amit ikerfiaimnak, Marcinak és Daninak is szeretnék átadni. Ezért már néhány napos koruktól fogva rendszeresen lejárunk a kikötőbe, ahol megcsodálhatják a szebbnél szebb hajómonstrumokat. Emlékszem arra is, hogy babahordozóban feküdtek még, amikor először mondtam nekik, hogy "Na, gyerekek, itt nőttök majd fel!" Nagyon büszke vagyok a srácokra és látom rajtuk, hogy mennyire odavannak a Balatonért. Ezért idén nyáron el is indulnak egy oktatóhajón, ahol megtanulhatják az alapokat az első vitorlástáborukban - meséli Csiszár Jenő az Epizód magazinnak.

Forrás: Stop.hu