Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Csobot Adél és Istenes Bence külföldre szöktek

Horvátországban romantikázott az RTL Klub két tehetsége. A sok munkából kiszakadva a szerelmesek nyakukba vették a világot, és meg sem álltak a legközelebbi tengerpartig.

A Blikk információi szerint nemrég felröppentek a hírek, hogy nincs minden rendben a páros körül. Az internetre is felkerült egy fotó, ahol a szupermodell Palvin Barbara ad egy puszit Bencének. Most azonban úgy tűnik, hogy a két szerelmes boldogabb, mint valaha, hiszen varázslatos napokat töltöttek az Isztriai-félszigeten.

"Azt ugyan terveztük, hogy az idén nyáron kettesben nyaralunk majd valahol, de soha nem volt rá idő. Aztán most, hirtelen, teljesen spontán eldöntöttünk, hogy utazunk! Nagyon szép helyen voltunk! Én még sosem jártam Horvátországban, nagyon vártam, Bence viszont már igen, úgyhogy meg tudott mutatni néhány helyet" - mesélte lelkesen, kipihenten az énekes. "Az egyetlen probléma, hogy a négy nap elég szűkös volt, de így is mindent kipróbáltunk: jet-skiztünk, búvárkodtunk, úszkáltunk, sokat ettünk, motoros csónakkal jártunk a tengeren" - tette hozzá Adél.

Úgy érzik, jobban nem is telhettek volna a napok, hiszen végre csak egymással foglalkozhattak. "Romantikus nyaralás volt, senki nem szólhatott bele, mit csináljunk. Végre egymásra tudtunk figyelni, foglalkozhattunk a másikkal egy kicsit. Ez az első ilyen, hogy négy napig csak együtt vagyunk, ez megerősítette a kapcsolatunkat."

Forrás: Life.hu

Próbáld ki te is az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző Női Tornát.