Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ezért vág mindig savanyú képet Victoria Beckham

Biztos sokaknak ismerős az érzés: minden oké, a nap süt, hamarosan indul a nyaralás, a diéta pedig jól végződött, így még a felesleges kilóktól is sikerült megszabadulni. Az ember pozitívan, erőtől duzzadóan, jókedvűen sétál az utcán, amikor egyszer csak odalép valaki és annyit mond: "Mégis mi ez a fancsali fej? Így aztán sose lesz jó napja!"

Pedig sokan egyszerűen nem tehetnek arról, amit az internet népe egyszerűen csak "Bitchy Resting Face"-nek nevezett el, ami leginkább talán Fancsali Fejnek fordítható. Az ilyen fejszerkezettel rendelkezők arca akkor is unottnak, rosszkedvűnek és kiállhatatlannak látszik, ha az illetőnek a világon semmi baja sincs. Ez a jelenség bárkinél, még a nagy sztároknál is előfordulhat. Sőt, Victoria Beckham például híresen savanyú és unott fejeket tud vágni a kamerák előtt.

Pedig a mogorva arckifejezés leggyakrabban jó humorérzéket és optimista életfelfogást takar, ráadásul az ilyen emberek a legtöbbször mosolygósak és csak nyugalmi helyzetben néznek ki úgy, mintha épp gyilkolni készülnének. A fancsali fejjel megáldottakról gyakran hiszik, hogy bal lábbal keltek fel, és a legtöbb esetben képtelenség jó fényképet készíteni róluk, mert jeges pillantásukkal még a legvidámabb fotót is tönkreteszik. Van azonban valami, ami még ennél az állapotnál is rosszabb: ha egy férfi esetében jelentkezik ez a probléma. A fancsali fej ugyanis maximálisan mogorva és rosszindulatú külsőt kölcsönöz az amúgy kedves és barátságos uraknak is. Ideje hát jól az eszünkbe vésni, hogy az arckifejezés nem minden esetben mérvadó!

Forrás: Life.hu

Próbáld ki te is az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző Női Tornát.