Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elhunyt Fernando Alonso

Kilencvennyolc esztendős korában meghalt a balett történelmének egyik legkiemelkedőbb alakja, Fernando Alonso.

Szomorú hírt közölt a kubai állami televízió, ami az egész országot gyászba taszította. Ugyanis szombaton elveszítették az egyik legnagyobb kulturális kincsüket és büszkeségüket, Fernando Alonsót. A világhírű balettművészt kilencvennyolc éves korában érte utol a végzete, a halála pontos okát nem hozták nyilvánosságra.

Alonso nemcsak a kubai, de az egész balettművészetre óriási hatással volt. Karrierje során szinte a világ mindegyik országában fellépett, az általa kifejlesztett tanítási módszereket pedig mindenhol alkalmazzák. Egykori feleségével, a szintén világhírű Alicia Alonsóval és a nő bátyjával megalapították a Ballet Alicia Alonsót, amiből az évek során megalakult a Kubai Nemzeti Balett, aminek 1948-től egészen a halálig a tagja volt valamilyen formában Alonso. Pályafutása alatt több tucatnyi díjat és kitüntetést kapott, de ő valószínűleg arra volt a legbüszkébb, hogy hazája nemzeti kincsének tartották.

Forrás: Story Online

Próbáld ki te is az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző Női Tornát.