Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Új pénzforrás után kényszerült nézni Keresztes Ildikó?

A hot! információi szerint Keresztes Ildikó hadat üzent a honi bulvársajtónak, és perek sokaságát indította el.

Az énekesnő 2010-ben óriási lehetőséget kapott azzal, hogy beülhetett az X-Faktor mentori székébe - Malek Miklós, Nagy Feró és Geszti Péter mellé. Rajongótábora legalább az ötszörösére duzzadt, és egyértelműen kijelenthető, hogy - majdnem két évtizedes megfeszített munkának köszönhetően - ekkor jutott fel a csúcsra.

Csakhogy belekóstolt a celeblét árnyoldalaiba is: a sikerek mellett a magánélete kezdett atomjaira hullani, és zenészberkekben egyre többet lehetett hallani arról, hogy nehezen dolgozza fel az ismertséggel járó nyomást. Erről korábban a hot!-nak a következőket mondta:

-A több fellépésnek természetesen örülök, de annak nem, hogy akadnak, akik esetenként tapintatlanok. Vannak, akik akkor is odajönnek hozzám, ha épp egy étteremben kanalazom a levest.Idén tavasszal az RTL Klub illetékesei bejelentették: három sikeres széria után változtatnak az X-Faktor mentori felállásán, és az alapcsapatból csupán Geszti marad meg a negyedik évadban. A Blikk értesülései szerint a mentorok évadonként mintegy tízmilliót vágtak zsebre.

Közben Keresztes Ildikónak elmérgesedett a viszonya az újságírókkal, és szó szerint hadat üzent a honi bulvársajtónak. Beperelt egy napilapot, illetve a legtöbb hetilaptól több millió forintos fájdalomdíjat követel a róla megjelent írások miatt. A magazin szerint a jövőben az énekesnőt nem annyira a színpadon, mint inkább a bíróságon lehet majd látni.

Forrás: Új Ász

Próbáld ki te is az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző Női Tornát.