Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ettől retteg a csinos műsorvezető

A Babavilág műsorvezetője imádja az anyaság minden egyes pillanatát. Szekeres Nóra szerint ez a legfontosabb szerepe az életben. Gyermekeit pedig igyekszik következetesen nevelni.

- Imádom a gyermekeimet. Amikor bemutatnak valakinek és megkérdezi, mivel foglalkozom, jön a fura érzés, hogy persze biztos arra gondol, mi a munkám, de valahogy elsőre mindig az fogalmazódik meg bennem, anyuka vagyok. Nekem ugyanis ez az első és nagyon szeretem. A többi dolog csak ez után következik - mondja a harmadik gyermekét váró Szekeres Nóra, aki szerint lánya és fia nagyon jólelkűek.

A műsorvezető azonban egy valamitől tart.

- Nem tudom elképzelni, hogy néhány év múlva "nagyon rosszá" váljanak. Annyira csupa szív mindkettő. Persze attól félek, hogy belerántják őket hülyeségekbe, vagy balhés társaságba keverednek, de! Mindig azt tanítottam nekik, tudni kell nemet mondani és nem bánkódni azon, ha valahonnan kiesel pusztán azért, mert nem vállaltál el valamit mások kedvéért. Egyébként teljesen mindegy, mit csinálnak, vagy mivel foglalkoznak, ha felnőnek. Találjanak rá a saját útjukra. Boldogok legyenek, ez a legfontosabb! - hangsúlyozza Szekeres Nóra

Forrás: Stop.hu