Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Szandi férje ettől igencsak felidegeli magát

A nagy korkülönbség miatt kezdetben titkolták kapcsolatukat. Szandi és Bogdán Csaba között tizenhat év van, ám ez soha nem jelentett problémát. A zenész szerint az a jó, ha az idősebb fél, vagyis ő fiatalodik hozzá a párjához. Az énekesnőnek ugyanis gyakran udvarolnak más férfiak is.

- Látom, mennyien közelednének hozzá. Van, aki egyértelműen jelzi, más burkoltan. Ha ott vagyok, akkor azért óvatosabban. A pofátlan, szemtelen emberek azért zavarnak! Attól tudok ideges lenni, ha faragatlan valaki és sunyi módon próbálkozik. Mások persze ezt lehet, nem látják. Én meg nem akarok feszültséget gerjeszteni, hogy másnap megírják. Szandi férje belekötött egy ártatlan apukába, aki csak rajongott az énekesnőért - magyarázza a Like magazin újságírójának Bogdán Csaba, aki minden fontos évfordulót számon tart a feleségével.

- Megünnepeljük életünk összes jeles eseményét! Többek között az első csókot is, ami igazán fontos a számunkra. Július huszonnegyedikén lesz huszonegy éve, hogy elcsattant Révkomáromban, az Európa Szállóban. Fontosnak tartjuk azt, hogy minden számunkra feledhetetlen dologról megemlékezzünk. Például mindig megünnepeljük azt is, amikor összeköltöztünk - hiszen ez is egy fontos dátum -, sőt, még a házunk születésnapját is minden évben! Ezt a beköltözésünk napjára datáljuk - árulja el Szandi férje, Bogdán Csaba.

Forrás: Stop.hu