Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Gyermek-elhelyezési pert indít Nkuya Sonia

Az egykori megasztáros jogi útra tereli kislánya elhelyezésének ügyét, miután párjával viharos véget ért kapcsolatuk.
 

Az énekesnő és gyermeke nemrég tértek haza Londonból, ám hazaérkezésük nem volt zökkenőmentes. Sonia egykori párja ugyanis nem akarta elengedni közös gyermeküket, így a korábbi megasztáros a konzulátushoz fordult segítségért.

"Elvette a kislányom útlevelét. Sajnos a kapcsolatunk már karácsony óta megromlott és eljutottunk egy olyan szintre, hogy megbeszéltük, nem folytatjuk tovább. Ő ezzel tisztában volt és valószínűleg ezzel a lépéssel szerette volna elérni, hogy ha én már nem is, de a kislányunk vele maradjon" - mesélte Sonia a Mokka stúdiójában.

A közös csemete egyébként magyar állampolgár és jelenleg a nagymamájánál tartózkodik Magyarországon, ahol nagyon jól érzi magát. Az énekesnő, aki maga is apa nélkül nőtt fel, azt szeretné, hogy ő nevelhesse fel gyermekét. Úgy gondolja, hogy egyedül is képes megadni mindazt, amire a kicsinek szüksége van."Az apának egyelőre nincs beleszólása, mert per pillanat a gyermek még el sincs helyezve egyik szülőnél sem. Ezért az a cél, hogy minél hamarabb megindítsuk a gyermek-elhelyezési pert" - nyilatkozta az énekesnő ügyvédje.