Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Házasnak érzi magát Jennifer Aniston

A világot már hónapok óta Jennifer Aniston jövőbeni esküvője tartja lázban. Számtalan pletyka és találgatás látott azóta napvilágot, de a színésznő eddig nem nyilatkozott. Most végre tisztázta a helyzetet.

Justin Theroux tavaly augusztusban kérte meg Jen kezét, több mint egy évnyi randizgatás után, de a pár azóta nem nyilatkozott esküvői terveikről. A 44 éves színésznő most végre megtörte a csendet. "Nem töröltük az esküvőt, nem is halasztottuk el és még arról sem esett szó, hogy mi legyen a helyszín. Egyszerűen csak akkor akarjuk megtenni, ha minden tökéletes. Nem akarjuk elsietni, egyelőre még semmilyen dátumban nem állapodtunk meg, de már most is úgy érezzük, mintha házasok lennénk" - tálalt ki Aniston.

A Jóbarátok egykori sztárja később azonban elárulta az E! News-nak, hogy nem megy minden gördülékenyen a kapcsolatukban: "Van egy törött lábujjam. Nagyon szeretem az én drága vőlegényemet, de hatalmas lábai vannak és ezeket a borzalmas bakancsokat viseli. Rálépett a lábujjamra, ami eltört, azonnal éreztem"- osztotta meg apró titkát Jennifer.

Forrás: Life.hu