Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nyaralással lepte meg szerelmét az énekes

Josh egy különleges wellness hotelbe vitte kedvesét, ahol különféle programmal kényeztették magukat - tudta meg a Life.hu.

A zenész és Szilvi már négy éve alkotnak egy párt, de Josht az együttese és televízióműsora nagyon leköti, így nem mindig tudnak elég időt együtt tölteni. Ezért lepte meg kedvesét az egyhetes családi nyaralással.

"Szilvi családjával fundáltuk ki a meglepetést. Ők már rég lefoglalták a szobát, de ő úgy tudta, mi nem megyünk velük a munkáim miatt, pedig a háttérben leszerveztem, hogy mi is elutazzunk Sárvárra. Szilvi nemrég vehette át a diplomáját és ezzel a nyaralással ajándékoztam meg őt, a sikeres tanulmányi eredményéért. Amikor megtudta, hogy a családjával utazunk, nagyon megörült, hiszen kevés időt tud a szüleivel és a nővérével tölteni. A hotel egy igazi paradicsom: masszázzsal, törökfürdővel és finom ételekkel, italokkal kényeztettük magunkat" - mesélte Josh.

Forrás: Life.hu