Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Joe menekül az ápolatlan nők elől

Akárcsak a sorozatban, a való életben is volt néhány év, amit az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja a hűvösön töltött, méghozzá zsarolásért. A balhés időszaknak azonban vége, a tetovált macsó teljesen megváltozott, holott korábban hirtelen haragú ember volt.

– Mondhatnám, hogy a börtönévek változtattak meg, de ez csak részben igaz. Amikor kijöttem, még sokszor előfordult, hogy aránytalanul felhúztam magam valamin és nehezen higgadtam le. Aztán egy élmény megváltoztatott. Egy forgalmi dugóban csúnyán beszóltam egy taxisnak, aki meglepő szelídséggel válaszolt: „Szeretlek, barátom, hajrá, magyarok!”. Ez mélyen megérintett – mesélte a sorry! magazinnak Varga Sándor, akihez most, hogy az egész ország megismerte, rengeteg nő szeretne a közelébe férkőzni.

S hogy milyen lányok jönnek be neki?

– Mindenevőnek tartom magam, ami azonban elengedhetetlen, az az ápoltság. Volt már fekete, szőke, barna vagy vörös barátnőm is, de talán a szőkékhez vonzódom leginkább. Ami fontos még, hogy a lánynak szép lába legyen, az elhanyagolt körmök, sarok és lábfej taszít, ezt mindenképpen megnézem egy nőn – árulta el a macsó.

Forrás: Új Ász