Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Sarka Kata letiltotta a munkáról Hajdút

A munkát a fővárosban hagyták és tíznapos vakációra a Balaton partjára utazott a Hajdú család. Remekül érzik magukat Földváron.

A tévés producer és felesége Balatonföldváron töltötte gyerekkora nagy részét. De nem csak ezért nevezetes számukra Földvár. Kata és Péter ugyanis ott látta meg egymást először. Így magától érthetődő számukra, hogy minden évben ebbe a romantikus, emlékekkel teli tóparti városba térnek vissza.

– Imádjuk ezt a helyet, és szerencsére a gyerekek is szeretik – mesélte a Borsnak Kata, aki annak külön örül, hogy végre Noémi és Dávidka sem kel fel hajnalban, így ő is tovább aludhat. A kétgyermekes anyuka annyira szigorúan veszi a pihenést, hogy férjét sem engedi a számítógép közelébe.

– Egész jól bírja, már jó néhány napja lent vagyunk, és még csak egyszer kellett leülnie dolgozni. Sűrű időszak áll mögöttünk a szépségverseny miatt, és otthon is annyi tennivaló vár ránk. Szeretném, ha ebben a tíz napban csak magunkkal foglalkoznánk és élveznénk a szabadságot – mondta a híres feleség.

Forrás: borsonline.hu