Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Jon Bon Jovi leszólta Justin Biebert

Jon Bon Jovi egyik interjújában erős kritikát fogalmazott meg Justin Bieberrel kapcsolatban, amiért saját londoni koncertjéről 2 órát késett. Az énekes csalódott Bieberben, és nem tartja ezt a viselkedést megengedhetőnek a rajongókkal szemben.

Májusban a London Evening Standard-nek adott interjúban Jon Bon Jovi, zenekarának frontembere, élesen leszólta Justin Biebert a 2 órás késés miatt. Nyilatkozatában elmondta, hogy ez a viselkedés nem újdonság, hiszen minden generációban vannak olyan emberek, akik megkockáztatják a közönség semmibe vételét. Rajongóik fizetésüket és idejüket áldozzák a koncertjeikre, ami e kölyök esetében a késést leszámítva 80 percig tartott.

A frontember így folytatta: ”Egyszer még elnézik, de tedd meg többször és mehetsz a süllyesztőbe.” Véleménye szerint nem „király” megváratni a rajongókat. Jon mindig is keményen megdolgozott a hírnevéért, met számára a rajongók tisztelete elsődleges: 51 évesen pontosan kezd és szakadó esőben is lebonyolítja szabadtéri előadásait. Jon így zárta le véleményét: „Nagyon nem nyerő, amit csinálsz! Egy seggfej vagy! Takarod jinkáb dolgozni.”

Külföldi források szerint Bieber technikai gondokra hivatkozott és állítása szerint nem volt két óra késés, de máskor is megesett, hogy akár 50 percet is csúszott a koncert kezdése. Ugyan bocsánatot kért, de nem tűnt túlzottan hitelesnek. Vajon  miért vette a fáradtságot a rock legenda, hogy egy 19 éves popsztár karrierjével foglalkozzon, amikor Bieber még csak nem is reagált nyíltan Bon Jovi megjegyzésére?

Forrás: Napiász Online