Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kállay-Saunders András retteg

Nem tipikus nyaralással tölti a legmelegebb hónapokat Kállay-Saunders András. A Megasztárban feltűnt énekes ugyan szívesen pihenne kedvesével, Tolvai Renivel, ám egyelőre ez még várat magára. A repülést azonban így sem ússza meg.

STOP: Hogy telik a nyarad?

Kállay-Saunders András: Nem tipikus nyári pihenéssel telik az idő szerencsére. Mostanában gyakran kell kijárnom Svédországba, a kinti kiadómhoz. Az elmúlt hónapban két klipet is forgattunk kint, plusz helyi rádiókba és tévékbe hívnak interjúzni. Ha meg itthon vagyok, akkor rengeteg fellépésre hívnak, ami nagyon jó érzés! A koncert nélküli időket pedig légkondis hangstúdióban töltjük a zenekarommal. Az első önálló saját lemezemen dolgozunk, aminek őszi megjelenést tervezünk.

- Ha gyakran jársz Svédországba, gyakran kell repülőre is ülnöd. Hogy bírod?

- Ne is kérdezd! Mindenki azzal próbál megnyugtatni, hogy sok repülés után biztosan elmúlik a félelmem a magasságtól, vagy a repüléstől, de minden alkalommal, amikor fel kell szállni, rájövök, hogy neeem! Ez a félelem és reszketés sosem múlik. Bár az utóbbi időben azt találtam ki, hogy megpróbálok nem aludni a repülés előtti este, hogy amikor az utazás van, addigra hullafáradt legyek és így legalább nem gondolkozom, nem rettegek, hanem elalszom egyből. /nevet/

- És egyébként mikor tudsz pihenni?

- Legtöbbször útközben. A szállító autóba beraktam már egy csomó kispárnát. Kidolgoztam a legjobb és legkényelmesebb alvási pózokat a kocsiban, hogy biztosan tudjak jól aludni. De a legfontosabb, hogy nagyon élvezem ezeket a sűrű napokat!

- A kedveseddel, Tolvai Renivel terveztek valamilyen közös utazást?

- Jó lenne, ha végre már kicsit tudnák előre tervezni Renivel, de most nagyon sok minden történik a lemezkiadómnál és van, hogy két nappal előtte szólnak, hogy holnapután ide vagy oda kell utaznom. Ha most beterveznénk valami nagyobb nyaralást, vagy pihenést, akkor rossz lenne lemondani.

- Egymásra hogy jut időtök?

- Mindig úgy kell a napjainkat alakítani, hogy arra, ami fontos, vagy számít az ember életében, biztosan legyen idő. Szerencsés a mi esetünk, hiszen nagyon hasonló az életvitelünk és a munkánk. Mindketten este, vagy akár éjszaka dolgozunk, színpadon vagyunk, későn alszunk el és délelőtt meg együtt lazulunk és indulunk neki egy következő napnak. Ha egyikünknek olyan munkája lenne, hogy reggel 8-tól délután 5-ig, 6-ig dolgozna, akkor valószínű, hogy sosem találkoznánk egymással. Szerencsére nem így van!

Forrás: Stop.hu