Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kitiltották az uszodából Haumann Petra kislányát

Sértő hangnemben üvöltöztek az uszoda munkatársai Rozival és az apukájával – sérelmezte Haumann Petra, akinek kislánya és férje kínos szituációba keveredett pár nappal ezelőtt.

– Rozi második éve jár úszni, és már elég jól megy neki. Zsófi barátnőmmel jártak az uszodába, aki pici kora óta ismeri a lányomat és eddig semmi probléma nem volt soha az uszoda részéről.

Zsófi már csak kíséri Rozit, nem is megy be vele úszni. Két hete azonban odament hozzájuk az úszómester és nagyon durva hangon, a gyerek jelenlétében figyelmeztette a Zsófit, hogy ennek így nem lesz jó vége, mert itt nem oktathat akárki. Zsófi mondta, hogy ez nem erről szól, és Rozit is megnyugtatta.

Legközelebb viszont, amikor mentek, és a férjem várta őket a recepción, szóltak, hogy várni kellene. Meg is jelent valaki, aki nem mutatkozott be, és nem mondta, hogy ő kicsoda, de azt közölte, hogy most már nem mehetnek be, elvette a lányom úszóbérletét, és Zsófi kísérőjegyét is, a fennmaradó összeget visszaadták – fakadt ki a népszerű színésznő az RTL Klub reggeli műsorában, akinek leginkább a családjával szemben tanúsított hangnem esett rosszul.

– Ezután az apjának is nekimentek, hogy nem lehet akárkire rábízni a gyerek úszásoktatását. Mindezt nem európai stílusban tették a gyerek előtt.

Forrás: Új Ász