Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Menő női modell lett a 17 éves fiú

Egy 17 éves moszkvai fiú női modellként épít karriert, ugyanis testi adottságai miatt amúgy is sokan lánynak nézik.

Stas Fedyanin magas, vékony, és nagyon nőies, ami tökéletesen alkalmassá teszi őt erre a feladatra. A láthatóan feminin testi adottságai mellett a kamera előtt is kitűnően viselkedik, ami további pozitívum ebben a szakmában.

A fiú szerint a modellügynökségek szeretik az arcát, azt, ahogy sétál a kifutón, és az erős karakterét, ami orosz származásának tudható be. Szerinte az oroszok nem értik meg sem őt, sem az érzéseit, sőt, kifejezetten utálják is, aminek egyáltalán nem örül - írja a manna.ro.
Fedyanin 15 évesen vágott bele a modellkedésbe: hivatalos weboldala szerint sosem esett át plasztikai műtéten, de még csak nem is diétázott. Bár vannak rajongói Oroszországban is, néhány rosszakarója elkezdte zaklatni, és halálos fenyegetéseket is kap a befutóban levő modell.

A fiú azt mondja, egyre problémásabbá válik számára az utcán való mutatkozás az orosz kormány homoszexuálisokra vonatkozó politikája miatt - mindez annak ellenére, hogy ő heteroszexuális. Fedyanin ugyanakkor azt mondja, erősen negatív a különlegesebb kinézetű emberek megítélése, akiket gyakran szörnyszülötteknek is titulálnak.

Ugyanekkor Európában, Amerikában és Japánban Stas Fedyanin egy, az ügynökségek által megbecsült modell, aki rengeteg üzleti ajánlatot kap ezeken a világrészeken. Most éppen egy több mint egyhónapos németországi útra készül, ahol egy hosszabb fotózáson fog részt venni.