Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Lovasfarmon megy férjhez Orbán lánya

Bicske – Jövendőbeli apósa festői környezetben fekvő lovasfarmján tartják a miniszterelnök legnagyobb lányának, Orbán Ráhelnek (24) az esküvőjét.
 

A lagzi Tükröspusztán lesz, a vőlegény, Tiborcz István (27) édesapjának farmján. A terület valaha grófi birtok volt, Orbán Viktor (50) vejének családjához a kilencvenes évek közepén került, azóta évről évre újították fel a düledező épületeket. Mára a lovasfarm valóságos szabadidőparkká alakult, lovardával, panzióval, medencével, szaunával is felszerelték. A vendéglátó családnak pedig az esküvő megszervezése sem okoz majd gondot, hiszen a birtokon korábban menyegzők megtartását is vállalták vendégeik részére.

A miniszterelnök a Blikknek azt mondta: nagy vendégsereg érkezik majd az esküvőre, mindkét család népes rokonságot hív meg.

 – A mi felcsúti portánk kicsi lenne a hatalmas vendégsereg kiszolgálására – magyarázta a Blikknek hétfőn a miniszterelnök, hogy miért nem náluk tartják a lagzit. Orbán Ráhel jövendőbeli apósáéknál azonban lesz hely bőven, mivel közel 30 hektáros birtokról van szó –, ebből egyhektárnyi parkosított terület veszi körül az épületeket. A menyegzőt a családok a nyilvánosság kizárásával tervezik, erre a farm megfelelő helyszín: az erdős-dombos birtok védett az illetéktelen szemek elől.

Orbánéknak mindenesetre nem kell sokat utazniuk Felcsútról, hogy az esküvő helyszínére érkezzenek, mert a szomszédos településen, Bicskén, valamint az azzal határos Csabdin vannak Tiborczék birtokai.
Idilli környezetben, a Tiborcz Lovasklub parkjában fogadják majd a vendégeket Orbán Ráhel esküvőjén

Információink szerint magát a mulatságot Tükröspusztán tartják, ahol egy hatalmas lovarda is van. A kiválasztott vendégek pedig, ha kifáradtak az ünneplésben, a vőlegény családjának tulajdonában lévő közeli tanyán alhatnak, ahol régebben panzió is üzemelt. A birtok ezen részét pár éve el akarták adni, akkor 120 millió forintért árulták. Noha a hirdetés még mindig fent van az interneten, nem kell aggódni a meghívottaknak, mivel a család meggondolta magát, mégsem kívánják értékesíteni az ingatlant. A tanya területe, a hirdetés szerint hét hektár, a ház pedig 11 szobás, van úszómedence, társalgó, borozó, valamint egy kisebb istálló is a lovaknak.

A lagzi miatt egy hatalmas sátrat fognak felhúzni, itt lesz a vacsora is.

– Két helyszínen lesz zene, hogy a fiatalabbak és az idősebbek is jól érezzék magukat, és tudják majd ropni. Én a helyi cigánybandát szeretném elhívni, hogy aki akarja, arra járja a csűrdöngölőt – árulta el korábban a miniszterelnök-örömapa, hozzátéve: a fiatalok a saját korosztályuk muzsikájára mulathatnak majd.

A Blikk kereste a vőlegény családját is, ám ők a kormányfővel ellentétben nem voltak közlékenyek, Ráhel anyósa elhárította az érdeklődésünket.