Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Részegen balhézott VV Éva

Az egykori villalakó Miss Budapestként berúgott Athénban. A szépségverseny fodrászának és egy szerb lánynak is nekiment. A szállodából is kirúgták.

Rátámadt a szépségverseny résztvevőire, gyilkossággal fenyegetőzött, ki kellett hívni miatta a rendőröket, és kidobták a szállodából. Ez mind-mind VV Éva számlájára írható, aki Budapestet képviseli az athéni szépségversenyen - írja a Bors. A ValóVilág Törtetője csak azt mondta a lapnak, hogy kidobták a hotelből. Egy angolul beszélő biztonsági őr azonban magyarázatot is adott. "Egész nap iszik, nem tartotta be a szálloda szabályzatát, jogunk van az utcára tenni" - közölte a férfi.

Egy lány, aki a versenyen megnyerte a Miss Bikini címet pedig azt mondta: "Miután győztem, előtört Évából a féltékenység. Azt mondogatta, éjszaka megöl. Majd a szerb lányt akarta megverni. A fodrászra is rátámadt, mert nem tetszett a haj, amit csinált neki." A szálloda végül a hatóságokhoz fordult, kitették a hotelből.

VV Éva közben másképp látja a helyzetet. Így kommentálta a történteket: "Igen, tegnap kicsit berúgtam. De igenis megdolgoztam azért a pénzért, amit eddig rám költöttek. Nem hagyom annyiban ezt a dolgot." A lap úgy tudja, hogy a lányt már ma feltehetik egy repülőgépre, mert a szervezők sem a pénzt, sem a fáradságot nem sajnálják arra, hogy mielőbb elhagyja Görögországot.

Forrás: Life.hu