Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Rákos a színész édesanyja

A zöld íjász címszereplőjének édesanyja évek óta küzd a rákkal. Stephen Amell nemrég egy rákbetegeket támogató alapítvány partijának a házigazdája volt.

- Amikor huszonöt esztendővel ezelőtt anyánál mellrákot diagnosztizáltak, nem igazán értettem, mit is jelent ez, hiszen csupán hét múltam. Annyit éreztem meg az egészből, hogy ő nem volt mellettem. De miután mindez később újra megtörténik, szembesülsz a szüleid sebezhetőségével, valamint a saját halandóságoddal. Ekkor csak arra vágysz, hogy a szeretteid jobban legyenek - fogalmazott Stephen Amell. A színész édesanyjánál több mint egy éve diagnosztizálták ismét a gyilkos kórt, de a kemoterápiás kezeléseknek köszönhetően, most tünetmentes.

A zöld íjász nemcsak itthon bizonyult hatalmas sikernek, hanem a tengerentúlon is. Így a sorozatot készítő stúdió nyár végén, ősz elején elkezdi forgatni a produkció második szériáját is, amelyben Oliver Queen, azaz a törvényen kívüli igazságosztó újabb veszélyes bűnözőkkel veszi fel a harcot Star City védelmében.

Forrás: Stop.hu