Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Veszélyben van Katalinék gyereke

Diana egykori testőre szerint biztosan megpróbálják majd elrabolni Vilmos és Katalin gyermekét.

Sokszor mondják, hogy egy baba addig van a legnagyobb biztonságban, amíg ki nem bújik a mamájából. Ez Katalin hercegnő és Vilmos herceg első gyerekére hatványozottan igaz. A születendő pici valószínűleg az emberrablók első számú célpontja lesz, és biztosan lesznek olyanok, akik majd megpróbálják elragadni a szüleitől, egy gigantikus váltságdíj reményében. Legalábbis Diana egykori testőre szentül hisz ebben az elméletben.

Ken Wharfe szerint a világ rengeteget változott az elmúlt húsz évben, és egy átlagos csecsemő számára is sokkal veszélyesebb. A leendő brit uralkodó esetében pedig a létező legnagyobb a kockázat. Ezért Vilmosék jobban teszik, ha egy egész seregnyi, mindenre kiképzett testőrt fogadnak fel, akik minden egyes másodpercben a baba közelében vannak. Nem elég csak egy-két biztonsági ember, mint régebben, amikor Wharfe őrizte Diana fiait.

Illetve a hercegi párnak változtatnia kell a hozzáállásán is. Ugyanis Harry-vel egyetemben szeretnek meglógni a testőrség szeme elől, és gyakran nem is szólnak nekik arról, hogy hova mennek. Sőt egyáltalán nem hiszik, hogy bármi bajuk eshetne, amikor emberek közé mennek. Ez a mentalitás azonban felhívás keringőre a gyerekrablók számára.

Forrás: Story Online