Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Fiatalon szülne Muri Enikő

Muri Enikő nem szeret a magánéletéről beszélni, de most olyan intim dolgok derültek ki vele kapcsolatban, amikkel még ő maga sem volt eddig tisztában.

Az énekesnő jövőjét egy asztrológus elemezte az RTL Klub reggeli műsorában. A jós elmondta, hogy Enikő talán külföldön folytatja majd az életét, és az is kiderült, hogy a tehetségkutató felfedezettje fiatalon szeretne anyává válni.

"Hiszek az asztrológiában, de én mindenben hiszek, amiben látok egy kicsike realitást. Amikor megszülettem, apukám rögtön elment egy asztrológushoz, aki nagyon jókat mondott az életemről. Szeretem a tradíciókat, ezek is fontosak a számomra. A családom tagjai fiatalon mentek férjhez, fiatalon szültek, és én is szeretném megtartani ezt a hagyományt. Szeretnék nem túl későn férjhez menni, és 8-10 éven belül egy babát is." - mesélt terveiről az énekesnő.

"Múlt hét hétfőn lezárult egy 12 éves ciklus és most elindul egy újabb 12 éves. A Jupiter keringési ideje 12 év és most ismét visszatért oda, ahol Enikő születésekor állt. A következő 12 év horoszkópja pedig valami fergetegesen jónak ígérkezik számára. A lehető legjobb 12 év következik, amin rajta van az isteni áldás, tele sikerekkel és akár külföldi sikerekkel is, ha nyitott rá" - árulta el az asztrológus.

Forrás: Life.hu

Próbálja ki Ön is az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző Tornát.