Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A kereszténységgel viccelődött a TV2 híradósa

A keresztény vallásból és a TV2 Tények című hírműsorából viccet űző képet publikált saját Facebook-oldalán Pachmann Péter, a csatorna egyik híradósa, amit azóta alighanem már ő maga is megbánt.

A műsorvezető a legnagyobb közösségi oldalon osztott meg egy mémet. Pachmann mindenesetre meghökkentőnek találhatta, ezért megosztotta ismerőseivel.

A fényképen a Tények felirat fölé ugyanolyan betűtípussal odaírták, hogy „keresz", a két szó ugyanis kiadja együttesen a keresztények szót. A bemondók testét megtartották, de fejüket átmontírozták: Pachmannt Jézus Krisztussá, Andor Évát Szűz Máriává, mintha ők olvasnák az aznapi híreket. A montázsnak azonban néhány óra elteltével már nyoma sem volt a hírolvasó adatlapján.

„Ööö, izé... khm... Ez már csak a trollok évszázada. :)" - olvasható Pachmann megjegyzése a fotó előtt, amelyet mindössze egy óra leforgása alatt félszázan lájkoltak, és voltak akik meg is osztották azt. A hozzászólások alapján ismerősi körében okozott néhány kellemes percet.

A Blikk megkereste a TV2-t, ahol elmondták: szerencsétlen dolognak tartják a montázs megjelenését az interneten, de örülnek, hogy hamar lekerült onnan.

“Péter belefutott egy meghökkentő képbe, és meg akarta mutatni a barátainak. Aztán rájött, hogy a Facebook-oldala nem erre való, és egyáltalán nem szeretné, ha bárki is azt feltételezné, hogy szórakoztatónak tartja a képet. Szerencsétlen, hogy a kép megjelent Pachmann Péter oldalán, és helyesnek tartjuk, hogy rövid időn belül saját maga le is vette “ - nyilatkozta György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője.

Forrás: Alfahír

Próbálja ki Ön is az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző Tornát.