Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kim Kardashian végre visszatér terhessége után

Kim Kardashian megtörte a kislánya születése utáni sajtócsendet, melyet azért kért, hogy újból formába hozhassa magát.


Kim kislánya, North West születése után úgy döntött, az elkövetkezendő időket szeretné családjával tölteni, s visszavonulni a médiától. Ígérte, hogy csupán pár hónapra fog eltűnni, hogy párja, Kanye West és kislánya, North közelében lehessen, hogy majd újult erővel vághasson bele a munkájába, s vállaljon szerepléseket.

Hét héttel azután, hogy életet adott kislányának a 32 éves szépség, édesanyja, Kris Jenner nagy sikerű, vadiúj talkshow-jában bukkant fel – ám csupán egy videoüzenet erejéig.

„Szia, anya! Csupán gratulálni szerettem volna az új talkshow-dhoz, és igazán sajnálom, hogy nem lehettem ott élőben is ezt elmondani neked, de túlságosan szeretek otthon lenni. Minden egyes nap nézlek a TV-ben, és elképesztő vagy! Arra születtél, hogy műsorvezető legyél, büszke vagyok rád! Csak azt szeretném mondani, hogy szeretlek, és fantasztikus a műsorod!” – üzente Kim.

A videóüzenet láttán édesanyja, Kris Jenner meghatódott, s sírni kezdett – a műsorvezetőt csupán Jennifer Lopez egyik exe, P.Diddy (Sean Combs) tudta valahogy összekaparni, aki éppen a show aznapi vendége volt.

Pár héttel ezelőtt még olyan pletykák terjedtek, hogy Kim szülés utáni depresszióban szenved, s jelenleg rehabilitáción kezelik – ezt ügynöke és a családja is hivatalosan megcáfolta.