Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Luxusajándékot adott szüleinek Radics Gigi

A Megasztár 6 győztese egy különleges hétvégével lepte meg a családját.

Az utóbbi időben Radics Gigi megnyert minden díjat, amit csak a szakmájában lehetett. Karrierje dübörög, fellépés, fellépést követ. A fiatal énekesnő pedig a szakmában több éve dolgozó nagy "öregeket" megszégyenítő kitartással és energiával állja a sarat, ám ennek ellenére ő még mindig egy tinédzser, akinek a lazítás és a feltöltődés épp annyira fontos, mint a társainak. Ezért is örül Gigi annak nagyon, ha néhány napra el tud szökni egy kicsit pihenni és természetesen ilyenkor a családját is magával viszi. Gigi, hogy megköszönje családja támogatását, egy pihentető wellness hétvégét szervezett egy mesés egerszalóki hotelbe, az 1001 éjszaka szállodájába.

A Radics család kipróbálta a marokkói szálloda adta valamennyi lehetőséget. Amíg a családfő megismerkedett a vízi pipázással, addig a hölgytagokat inkább a finom marokkói mentatea varázsolta el.

"Sokat törtem a fejemet, még mivel lephetném meg a családot, ekkor jutott eszembe, hogy szövetkezem anyuval és a helyi séf segítségével készítünk valami finomat a fiúknak" - mosolyog Gigi, aki fiatal korának betudhatóan még csak ismerkedik a konyhaművészettel, bár elmondása szerint nagyon jól sikerült a marokkói étel, amit a Shiraz Hotel séfjének, Jánosnak a segítségével készítettek el.

A nagy nyári melegben az arab udvar hűsítő medencéje hívogatta a legjobban a családot, és míg a család csobbant egy nagyot, addig Gigi a nap zárásaként egy finom indiai arcvarázs kezelést kapott, ami olyannyira ellazította, hogy még el is bóbiskolt.

Forrás: Story Online