Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Világsztárral vacsorázott a szépségkirálynő

Eva Longoriával, a Született feleségek sztárjával vacsorázott egy jótékonysági rendezvényen Kocsis Korinna, a botrányos szépségkirálynő.

Kocsis Korinna annak ellenére királynői életet él, hogy saját akaratából nem került korona a fejére. Olyan eseményeken és olyan társaságban vesz rész, amelyekre csak a legkiváltságosabbak jutnak el.

"Vasárnap este részt vettem a Global Gift Gala'jótékonysági esten Marbellán, melynek sztárvendége és fő támogatója az idei évben is Eva Longoria volt. Az esemény előtt egy zártkörű fogadáson vettünk részt, ahol személyesen is megismerkedhettem a hollywoodi sztárral! Majd később a vacsoránál is érdekes dolgokról beszélgettünk. Persze angol nyelven és tolmács nélkül. Hihetetlenül elbűvölő, kedves és fantasztikus energiával megáldott embert ismertem meg Évában, akivel ha minden igaz, még fogunk találkozni" - tette közzé a rendkívüli hírt és a közös fényképet a közösségi portálon.

Forrás: Life.hu