Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Napi horoszkóp - 2013. augusztus 5.

A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Ki tudja, kinek vagy minek köszönhető, de kár is ezen gondolkodni, egyszerűen csak élvezze, hogy remek a hangulata. Az optimizmusa irigylésre méltó, úgy érzi, nincs leküzdhetetlen akadály. Arra azért ügyelj, nehogy túlvállalja magát, inkább takarékoskodjon az energiáival, hogy a családjának is jusson belőle. Lepje meg őket egy vacsorával, apró figyelmességgel, ezzel az utóbbi napok borús hangulatát is száműzheti az otthonából.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Szívesen mozog emberek között, különös érzékkel találja meg a közös hangot olyanokkal, akikkel most találkozik először. Az új ismeretségek jó hatással vannak a hangulatára, egyúttal arra is ráébresztik, hogy a régi barátságokat sem illik elhanyagolni. Kezébe is veszi a dolgokat és azon töri a fejét, hogy a hét végére szervez egy összejövetelt, olyan igazi traccs-partit. Egy percig nem habozik, munkához is lát ennek összehozásához.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Eljött az ideje, hogy az előkészületek után végre a tettek mezejére lépjen. Mivel mindent alaposan átgondolt, így a kivitelezésben már nem lehet hiba. Meg is van az eredménye a lendületének, hisz minden megy, mint a karikacsapás és sorra gyűjti be a dicséreteket a sikeres lezárásokért. Az ilyen napok adnak aztán energiát olyankor, amikor úgy érzi, semmi nem akar sikerülni. Ezért érdemes munkálkodni.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Sokat jelent Önnek a mai napon az első benyomás. Már az alapján hajlamos ítéletet megfogalmazni magában, amit lát, ezzel viszont elveszíti az esélyét annak, hogy mélyebben is megismerhessen értékes embereket. Ráadásul az Ön megjelenésében is találhatna kivetnivalót, ha önmagával szemben is olyan kritikus lenne, mint azokkal, akikkel kapcsolatba kerül. Érdemes lenne az értékrendjét felülvizsgálni.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Határozatlan, bizonytalan és ez kifejezetten bosszantó a környezetében élők számára, hisz vívódásait meg is osztja velük. Válaszra várnának, egyértelmű döntésekért fordulnak Önhöz, de csak visszakérdez, mellébeszél. Vonuljon inkább vissza, hisz ha előtérben marad, nem csoda, ha Öntől várnak megoldást. Érdemes a belső világában is rendet raknia, hisz ez a fajta döntésképtelenség elsősorban abból fakad, hogy önmagával nincs tisztában.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Remek ötletei támadnak, azonban hiányzik Önből a lendület, hogy mindezt a megvalósítás útjára bocsássa. Meg kell osztania mindazt, ami az eszében jár, ha azt szeretné, hogy létre is jöjjön. Ez nem fogja csökkenteni az Ön érdemeit, hiszen szellemi tevékenysége kimagasló és még a folyamat közben is remek tanácsokkal szolgál. Ne engedje hát, hogy az irigység uralkodjon Önön, keresse a megfelelő embereket és cselekedjen.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Szüksége lesz az önfegyelmére, ha nem szeretne az egész világgal vitába keveredni. A hangulata ingadozó, hajlamos lehet ok nélküli dühkitörésekre, de a kárörvendés sem áll távol Öntől. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek egy közösségben nem igazán szívesen látottak. Ügyeljen a viselkedésére, ha nem úgy szeretne nyugovóra térni, hogy másnap nem mer azok szeme elé kerülni, akikkel a mai napon kapcsolatba került.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Fontos döntéseket kell meghoznia, melyek alapos mérlegelést igényelnek. Az összefüggéseket látja, de a következmények egyenlőre nem felmérhetőek. Ennek megfelelően nehéz lenne bármit is mondani. Hallgasson az ösztöneire, azok a legjobb tanácsadók jelen pillanatban. Sajnos abban nem reménykedhet, hogy időt kap. Ugorjon fejest, ami a szívén, legyen az a száján. Az idő pedig majd megmondja, valóban helyesen döntött-e.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Hiába támadnak remek ötletei, ha képtelen a megvalósításukra. Kért lehetőség közül választhat. Az egyik, hogy hagyja érlelődni magában tovább, kidolgozza a lépéseket és foglalkozik a rutin feladataival. A másik, ha segítőket keres, akik viszont rendelkeznek kellő lendülettel ahhoz, hogy cselekedjenek. Eben az esetben azonban legyen körültekintő, mert ott lapulnak a környezetében olyan emberek is, akik csak a megfelelő pillanatot várják, hogy a remek gondolatait magukévá tehessék.

BAK: (december 22 - január 20.)

Újra kimagasló teljesítményt nyújt szellemi munkában. Átlátja az összefüggéseket, a következményeket képes felmérni, így nem esik nehezére komoly tárgyalásokon akár rögtönözni, vagy megvédeni az álláspontját. Mindemellett új gondolatok is motoszkálnak a fejében arra várva, hogy kidolgozva azokat napvilágra kerüljenek. Használja ki ezt a napot arra, hogy valamennyi halogatott kérdésre választ keres és ad.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Többen is jelentkeznek azért, hogy a segítségére legyenek, azonban gondolja át alaposan, kiben bízhat meg maradéktalanul és avathat be legtitkosabb terveibe. Ugyanis felbukkantak Ön körül az irigyek is, akik próbálnák kifürkészni a lépéseit, hogy aztán Ön elé vágjanak és ők arassák le a babérokat. Éppen ezért elsősorban saját magára támaszkodjon, olyan tevékenységekkel foglalatoskodjon, melyekkel egyedül is képes megbirkózni.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Már egy ideje ott motoszkál a fejében egy gondolat, egy bizonyos téma iránt megmagyarázhatatlan vonzalmat érez, de eddig, mindig elhessegette. Ne halogassa tovább, nem véletlenül fészkelte bele magát olyan mélyes az agyába, igenis foglalkoznia kell vele. Lehet, hogy nem a pillanatnyi kételyeire kap választ ezáltal, de hosszabb távon mindenképpen előnyére válik, ha kicsit beleássa magát.