Makói haltepertő
Hozzávalók:
Ponty: 1.20 kg
Vöröshagyma: 0.40 kg
Tojás: 2 db
Só: 0.03 kg
Őrölt bors: 0.001 kg
Liszt. 0.10 kg
Zsemle morzsa: 0.20 kg
Elkészítés módja:
Ponty filét vékony csíkokra vágjuk, fűszerezzük, bő forró olajban ropogósra sütjük. Vöröshagymát karikára szeljük, panírozzuk, bő forró olajban kisütjük és a halhússal összekeverve tálaljuk.
Ponty: 1.20 kg
Vöröshagyma: 0.40 kg
Tojás: 2 db
Só: 0.03 kg
Őrölt bors: 0.001 kg
Liszt. 0.10 kg
Zsemle morzsa: 0.20 kg
Elkészítés módja:
Ponty filét vékony csíkokra vágjuk, fűszerezzük, bő forró olajban ropogósra sütjük. Vöröshagymát karikára szeljük, panírozzuk, bő forró olajban kisütjük és a halhússal összekeverve tálaljuk.